Konkurrencecoaching

Konkurrencecoaching er tiltænkt de mere erfarne ryttere, som allerede konkurrer på distrikt -eller landsplan i enten military eller ridebanespringning. Konkurrencecoaching tilbydes for alle aldre op til 21 år.  

Målet med denne form for ridelejr er at booste rytternes ydeevne på konkurrencebanerne. Rytterne vil modtage undervisning af Amanda og Gary Dunne, som begge er meget dygtige og erfarne undervisere. 

Oakwood Stables har to fantastiske ridebaner, og til militaryrytteren kan de tilbyde en rigtig god terrænbane. Der vil også være mulighed for, at køre ud til træningsbaner i området, hvis omstændighederne tillader det. 

Der vil være fokus på alle aspekter af konkurrencetræning for både rytter og hest. Dette inkluderer fitness, forberedelse, opvarmning, gå banen, strategi, omspringningsteknik, målsætning og selvtillidsopbygning. Der vil blive studeret baneopsætninger samt regler og reguleringer for de forskellige stævner. Hver rytter bliver trænet på eget niveau, og træningsplanen bliver tilpasset dette. 

Det anbefales at man booker minimum to uger, for at få mest muligt ud af dette ophold. Opholdet inkluderer en klasse til et lokalt stævne. 

Ankomst og hjemrejse

Der er ankomst hos Oakwood Stables om søndagen. Der er hjemrejse igen den efterfølgende søndag. 

Plan for ugen (mandag - fredag)

Vejledende plan for en uges ridelejr hos Oakwood Stables

Kl. 08.30: Der serveres morgenmad i fællesrummet
Kl. 09.30: Forberedelse før ridning (på første dag bliver alle elever vurderet og matchet med en passende pony/hest)
Kl. 10.30: Formiddagsridning
Kl. 12.00: Retur til stalden, hvor hestene strigles og får mad og vand. Der ryddes op efter udstyr osv.
Kl. 12.30: Frokost i fællesrummet
Kl. 13.30: Stald management: Hvordan forbereder man ponyen, tjekker og ordner udstyr, forståelse for ansvar og respekt for egen sikkerhed, forståelse for hestens ve og vel.
Kl. 14.30: Eftermiddagsridning
Kl. 16.00: Retur til stalden, hvor hestene strigles og får mad og vand. Udstyret gøres rent og lægges på plads.
Kl. 17.00: Elevernes egen tid, hvor de kan slappe af og gå i bad.
Kl. 18.00: Hjemmelavet aftensmad i fællesrummet

Herefter kan eleverne hygge sig sammen i fællesrummet eller på værelserne. Nogle dage kan der være fælles udflugt eller lign. 

Ridning

Rideundervisningen varer cirka 1,5 time. Undervisningen indkluderer basis dressur, introduktion til ridebanespringning og terrænspringning. Undersvisningen tilpasses rytternes erfaring. For yngre og mindre erfarne ryttere vil der være en introduktion til alle discipliner henover hele ugen, inklusiv en tur i den nærliggende sjov og ponygames. 

Stævne

Sidst på opholdet vil man blive tilmeldt til et sløjfestævne, i den højde som underviser og rytter bliver enige om er passende. 

Hvis man ønsker at deltage ved et større stævne, kan dette arrangeres på nogle udvalgte datoer. Vi gør opmærksom på, at dette ikke altid kan tilbydes. For at gøre dette skal rytteren have et gæstelicens hos det irske rideforbund. Dette kan Oakwood Stables være behjælpelige med. Kontakt os på info@ridecamp.dk, hvis du ønsker et tilbud på dette. 

Fritid - aftener og weekend

Der vil være et udvalg af oplevelser i aftener og weekend, afhængigt af vejret. Det kan f.eks. være sportoplevelser, en tur til stranden, minigolf, bowling osv. Om fredagen vil der være sjove lege og præmier. I weekenden kan der være en heldagstur til en nærliggende attraktion eller måske en shoppetur eller et besøg til et lokalt springstævne.

Overnatning og Oakwood Stables

Oakwood Stables ligger i et af de grønneste områder i Irland – Wicklow County. Kendt for deres grønne natur og skønne naturparker. 

Oakwood Stables er en hyggelig gård med en gæstehytte, der har fire værelser, hvor eleverne sover sammen. Tre af værelserne har eget bad og toilet, mens det sidste (der primært bruges til voksne der rejser med elever), benytter fællesbadeværelset. I hytten er der et dejligt fællesrum med køkken, hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmad. 

Konkurrencecoaching

Afslut med et stævne
Fra € 1295 pr. uge
  • 3 daglige måltider
  • Overnatning
  • Pony/hest stillet til rådighed alle dage
  • Rideundervisning 2 x dagligt
  • Konkurrence hos rideklub i området
  • Transfer Oakwood Stables - Dublin lufthavn (t/r): 100€