Sommerridelejr

Hele sommeren byder Oakwood Stables velkommen til børn og unge fra hele Europa. Den mest populære ferie hos Oakwood Stables er sommerridelejren. 

Ridelejr i sommerferien hos Oakwood Stables i Irland byder på mange sjove og hyggelige oplevelser for hesteglade piger og drenge. Både for de små og for teenagerne. I løbet af en uge bliver man introduceret for almen pleje af hesten, terrænspringning, rideture i den irske natur og selvfølgelig ridebanespringning på en af Oakwoods to ridebaner. Der vil være aktiviteter udover dette, f.eks. bowling, besøg i en lokal naturpark eller noget helt tredje. 

Ankomst

Der er ankomst hos Oakwood Stables om søndagen. Der er hjemrejse igen den efterfølgende søndag.

Plan for ugen (mandag - fredag)

Vejledende plan for en uges ridelejr hos Oakwood Stables

Kl. 08.30: Der serveres morgenmad i fællesrummet
Kl. 09.30: Forberedelse før ridning (på første dag bliver alle elever vurderet og matchet med en passende pony/hest)
Kl. 10.30: Formiddagsridning
Kl. 12.00: Retur til stalden, hvor hestene strigles og får mad og vand. Der ryddes op efter udstyr osv.
Kl. 12.30: Frokost i fællesrummet
Kl. 13.30: Stald management: Hvordan forbereder man ponyen, tjekker og ordner udstyr, forståelse for ansvar og respekt for egen sikkerhed, forståelse for hestens ve og vel.
Kl. 14.30: Eftermiddagsridning
Kl. 16.00: Retur til stalden, hvor hestene strigles og får mad og vand. Udstyret gøres rent og lægges på plads.
Kl. 17.00: Elevernes egen tid, hvor de kan slappe af og gå i bad.
Kl. 18.00: Hjemmelavet aftensmad i fællesrummet

Herefter kan eleverne hygge sig sammen i fællesrummet eller på værelserne. Nogle dage kan der være fælles udflugt eller lign. 

Ridning

Rideundervisningen varer cirka 1,5 time. Undervisningen indkluderer basis dressur, introduktion til ridebanespringning og terrænspringning. Undersvisningen tilpasses rytternes erfaring. For yngre og mindre erfarne ryttere vil der være en introduktion til alle discipliner henover hele ugen, inklusiv en tur i den nærliggende sjov og ponygames. 

Fritid - aftener og weekend

Der vil være et udvalg af oplevelser i aftener og weekend, afhængigt af vejret. Det kan f.eks. være sportoplevelser, en tur til stranden, minigolf, bowling osv. Om fredagen vil der være sjove lege og præmier. I weekenden kan der være en heldagstur til en nærliggende attraktion eller måske en shoppetur eller et besøg til et lokalt springstævne.

Overnatning og Oakwood Stables

Oakwood Stables ligger i et af de grønneste områder i Irland – Wicklow County. Kendt for deres grønne natur og skønne naturparker. 

Oakwood Stables er en hyggelig gård med en gæstehytte, der har fire værelser, hvor eleverne sover sammen. Tre af værelserne har eget bad og toilet, mens det sidste (der primært bruges til voksne der rejser med elever), benytter fællesbadeværelset. I hytten er der et dejligt fællesrum med køkken, hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmad. 

Sommer ridelejr

Klassisk ridelejr
1095 pr. uge
  • 3 daglige måltider
  • Overnatning
  • Rideundervisning 2 x dagligt
  • Pony/hest stillet til rådighed alle dage
  • Lille stævne sidst på ugen arrangeret af Oakwood Stables
  • Transfer Oakwood Stables - Dublin lufthavn (t/r): 100€