Om Oakwood Stables

Oakwood Stables er en familiedrevet gård beliggende i Redcross, Wicklow County i Irland. Oakwood Stables er en aktiv salgsstald der specialiserer sig i irske springponyer og i mindre grad også irske springheste. 

Oakwood Stables har fantastiske faciliteter, hvilket inkluderer en udendørs bane, der kan bruges uanset vejret, terrænspring spredt over et stort område samt hyggelige bokse og græsfolde så langt øjet rækker. Gården ligger i kort køreafstand til flere gode stævnearrangører. 

Amanda Dunne

Amanda har været involveret i heste og ponyer i mange år. I dag arbejder hun som “Horse Sport level 2 Competition Coach”. Derudover er hun en krediteret (af Show Jumping Ireland) konkurrencetræner. Hun hjælper børn og unge med at opbygge selvtillid, forbedre deres evner og lære mere om deres sport. Mange af Amandas elever konkurrerer på nationalt plan i Irland. 

Gary Dunne

Gary har mange års erfaring med heste og ponyer. Han har konkurret ved EM som både Junior og Young Rider. Han har produceret mange dygtige ponyer og heste, som er gået videre til at deltage ved både nationale (Irland) og internationale stævner. 

Dette inkluderer blandt andet Oakwoods Maia, som de sidste par år har været ejet af den danske rytter Sofie Kruhl. Derudover kan der også nævnes More Clover, som deltog ved EM i 2010 og Royal Dublin Society championships i 2015.

Faciliteter

Oakwood Stables råder over to udendørs baner, som kan bruges i al slags vejr, en stor terrænbane med spring til både begyndere og trænede og 20 hektar græsfolde. I området er der fantastiske muligheder for at ride tur i skønne skove.